Zwemspa Aquatic 3 Deep

Zwemspa Aquatic 3 Deep

Ga terug
Zwemspa Aquatic 3 Deep Passion Spas Sport Collection. De Aquatic 3 Deep is de ultieme "multi-use" Zwem Spa. Het Zwem gedeelte heeft 2 zitplaatsen als toevoeging aan een ruime zwem laan, en de aanliggende spa heeft 6 ruime zitplekken. De Aquatic 3 is verkrijgbaar met een standaard diepte van 130 (Aquatic 3) cm, of een optionele 155 cm (Aquatic 3 Deep). Passion Zwem Spas zijn uitgerust met high performance pompen voor geweldige prestaties en een laag wattage filtratiepomp voor efficient energie verbruik.

Normale prijs: € 27090

Nu: € 21900

OF
Artikel
Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas!
Zwemspa Aquatic 3 Deep 6 Zitplaatsen en 2 Lounges 580 x 224 x 155 cm 74 Jets (4 Turbo Jets) Balboa Controls

Passionspas Experience Center

Passion Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Passion Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Tevens kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Passion Spa’s een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Waarom Passion Spas? U weet het in enkele minuten

Meer dan 100 Jacuzzi ® modellen in de showroom! Plus een outlet met 25 Jacuzzi's ®. Passion Spas Werelds grootste spa Showroom. Altijd een Jacuzzi ® die bij u past!

Persoonlijk Ontwerp

De Aquatic 3 Deep beschikt over twee aparte baden: een zwembaan en een massagezone. Het voordeel van dit ‘dual zone’ design is dat u het water in de twee baden op verschillende temperaturen kunt houden. Zo kunt u na het zwemplezier in een iets koeler zwembad, heerlijk bijkomen van een massage in water dat op lichaamstemperatuur is. Voor deze massage heeft u maar liefst drie ligbedden en een zitbank tot uw beschikking. Ook de zwemzone beschikt over twee zittingen waarop u direct kunt uitrusten van een inspannende zwemsessie. De zwemzone is daarnaast extra diep, zodat u meer bewegingsruimte heeft.

Prettige Massage

In Aquatic 3 Deep kunt u op warmere temperatuur gemasseerd worden door het ‘dual zone’ design dat de massageruimte scheidt van het zwembad. De spa beschikt over maar liefst drie ligbedden die u met pulserende jets, roterende jets en powerjets drie compleet verschillende rugmassages geven. Ook geven twee ligbedden een heerlijke beenmassage. Daarnaast nemen de jets op de zitbank naast uw rug ook uw schouders onder handen. Het zwembad beschikt over een viertal krachtige jets die u tijdens het vooruit zwemmen op uw plaats houden. U zwemt op uw eigen tempo door de kracht van de bovenste jets harder of zachter te draaien. Ook op een lager tempo blijft uw lichaam in balans doordat het gedragen wordt op de kracht van de twee onderste jets.

Perfect Helder Water

Passion Spa’s heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Passion Spa’s zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Planeet Vriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Passion Spa bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Passion Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Passion Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Precies Vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Passion Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Passion Spa’s leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Passion Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Protectie voor U

Bij Passion Spa’s maken wij geweldige spa en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100011
Lengte van de Spa 580 cm
Breedte van de Spa 224 cm
Hoogte van de spa 155 cm
Aantal Personen 8 Personen
Aquarolling Massage Nee
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije Omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 4
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 6 Zitplaatsen en 2 Lounges
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 70 Actieve Hydrotherapie Jets
Totaal Aantal Jets 74
Aantal Air Jets 4 Turbo Zwem Jets
Aantal Bedieningen Luchttoevoer Meerdere Luchttoevoer Bedieningen
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Nee
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 4
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Nee
Aantal LED-Lights N.V.T.
Audio System met IPOD Docking Station Nee
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers Nee
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 3,0 HP
Pomp 4 3,0 HP
Pomp 5 3,0 HP
Pomp 6 3,0 HP
Pomp 7 Circulatie Pomp Spa Side
Pomp 8 Circulation Pump Swim Side
Filtratie Vier enkele Filters
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 14500 Liter
Droog Gewicht 1700 kg
Gevuld Gewicht 16200 kg
Isolatie Dubbele Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 380 V / 3 x 20 Amp
adwords_grouping Nee
EAN-Code 8718734574262
Merk Passion
Beter alternatief?
Dichtstbijzijnde Dealer
Vraag nu naar uw dichtstbijzijdede geautoriseerde Passion Spas Dealer. Vul het onderstaande formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Dichtstbijzijnde Dealer

* Verplichte velden