Spa Felicity

Spa Felicity

Ga terug
Van alle indrukwekkende features waaraan de Felicity rijk is, springt de riante zitbank met de 44 jets in de rugleuning het meest in het oog. De jets werken elkaar van onder naar boven continu af, waardoor u het gevoel heeft dat de massage over uw rug heen rolt. Ook op de andere zitplaatsen wordt u verwend met heerlijke hydrotherapie. De weldaad van de massagejets kunt u tevens ervaren onder het genot van sfeervolle muziek en ledverlichting.

Normale prijs: € 11750

Nu: € 8490

OF
Artikel
Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas! Ontdek de Passionspas!
Spa Felicity 4 Zitplaatsen en 1 Loungers 213 x 213 x 91 cm 78 Jets Balboa Controls

TIJDELIJK GRATIS optiepakket ter waarde van 2650,-

Passion Spas is al ruim 20 jaar in Nederland en dat is reden voor een feestje! Tijdelijk krijgt u daarom gratis een optiepakket op de Passionspas modellen.

Het geïntegreerde Optiepakket bevat:

  • Airblower + Jets
  • Stainless RVS jets
  • Led verlichting en led-achtergrond in kussentjes
  • Waterval met Led verlichting
  • Aromatherapie
  • Corner verlichting
  • Energiezuinige circulatiepomp
  • Balboa Controller

Passionspas Experience Center

Passion Spas heeft een zeer ruim assortiment aan spabaden voor u gepresenteerd in de grootste showroom van Europa. Tevens heeft Passion Spas een uniek Experience Center waar wij klanten en dealers uitnodigen om de spabaden te komen testen. Hierdoor krijgen klanten en dealers een ultieme beleving van onze producten. Tevens kunnen wij door deze belevingen de feedback van de klant of dealer gebruiken om ons steeds weer door te blijven ontwikkelen. Dit maakt Passion Spa’s een wereldwijde, interessante en onderscheidende spa leverancier. Komt u gerust eens langs om deze ultieme beleving te ervaren in ons prachtige Experience Center.

Waarom Passion Spas? U weet het in enkele minuten

Meer dan 100 Jacuzzi ® modellen in de showroom! Plus een outlet met 25 Jacuzzi's ®. Passion Spas Werelds grootste spa Showroom. Altijd een Jacuzzi ® die bij u past!

Persoonlijk Ontwerp

De Felicity is een heerlijke spa met ruimte voor vijf personen. De spa bevat een comfortabele lounge, twee zetels en een tweezitsbank. Op de lounge kunt u heerlijk onderuitzakken in het warme spawater. Ook in de diepe kuipzetel zit u tot en met uw schouders in het water. Zit u liever rechtop? Dan kunt u plaatsnemen op de hogere zitting ernaast of op de tweezitsbank. De comfort van de spa wordt nog eens extra verhoogd door de zachte hoofdkussens bij de zitplaatsen. Daarnaast beschikt de spa over zeer gebruiksvriendelijke bediening van Balboa en sfeervolle verlichting.

Prettige Massage

De meest opvallende massagetechniek van de Felicity, de wave massage, bevindt zich in de rugleuning van de tweezitsbank. Hier zorgen maar liefst 44 jets voor een complete rugmassage. De jets zijn gemonteerd in lange banen die elkaar continu afwisselen, waardoor de massage als het ware over uw rug heen rolt. Een andere unieke massage, de Aqua Rolling massage, bevindt zich in de kuipzetel naast de tweezitsbank. Hier zorgt een krachtige jet achterin het zitvlak voor een stevige opwaartse stroom die uw hele rug masseert. Voor een complete lichaamsmassage kunt u plaatsnemen op de lounge, waarop naast uw rug ook uw benen en voetreflexzones gemasseerd worden.

Perfect Helder Water

Passion Spa’s heeft een uniek filter systeem wat ons onderscheidt van andere spa’s. In al onze spa’s zit het Ozon Systeem en extra in onze spa’s van onze Signature, Exclusive en Sport collectie een UV schoonmaak systeem. De combinatie van een toegewijde pomp en van 100% Filtratie, Ozon en UV zuivering zorgt ervoor dat Passion Spa’s zich ook hier onderscheidt. Door gebruik te maken van dit unieke Synergie Ultra Pure waterzuivering systeem gaat u met een gerust hart genieten van kristal helder water.

Planeet Vriendelijk

Door een aantal innovatieve ontwerpen is Passion Spa bewust bezig om het energieverbruik te verminderen. Niet alleen ten gunste van uw genot, maar ook ten opzichte van het milieu. Onze Dual Source technologie levert warmte wat wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Tevens maken wij gebruik van het unieke, zelfontworpen Hybrid Heating. Dit is een speciale koppeling met grote kartelranden waar het water met enorme kracht doorheen stroomt. Hierdoor ontstaat wrijving en dit betekent dat we gratis warmte opwekken. Ons programmeerbaar BALBOA bedieningssysteem geeft u de mogelijkheid om tijden in te stellen voor het automatisch filteren van uw Passion Spa. Drievoudig gelaagde isolatie, extra dikke Walk-On cover en Everlast vloerondersteuning zorgen ervoor dat uw Passion Spa zich wederom onderscheidt. Hierdoor hebben wij de meest zuinige en milieuvriendelijkste spa die er verkrijgbaar is.

Precies Vervaardigd

Kwalitatief hoogstaande producten en nauwkeurige montage levert de meest volledige en unieke spa op die verkrijgbaar zijn. Onze met de hand gemaakte Acryl Shell is versterkt met vinyl-ester hars laminaat. De Acryl Shell wordt ondersteund door een duurzame synthetische constructie dat ervoor zorgt dat u jaren lang kan genieten van uw Passion Spa. De gehele basis van de spa is voorzien van onze Everlast Synthetic vloer ondersteuning, dit zorgt voor een geweldige zitondersteuning en structurele volledigheid. Passion Spa’s leveren uitmuntend design, kwalitatieve hoogstaande producten en door onze jarenlange ervaring heeft u straks een Passion Spa waar u jaren van zult gaan genieten.

Protectie voor U

Bij Passion Spa’s maken wij geweldige spa en gaan we voor langere tijd met u de samenwerking aan. Wij willen dat u vandaag tevreden bent, maar ook voor de komende jaren die zullen volgen. Onze jarenlange ervaring in de Spa industrie geeft ons de kennis en de ervaring om voor u het meest unieke product te creëren. We maken gebruik van de beste, meest duurzame producten waardoor wij een uitzonderlijke ondersteuning kunnen bieden aan u en onze dealers. U kunt jarenlang genieten van onze deskundigheid, ervaring en kennis wetende dat we altijd voor u klaar zullen staan.

Artikel-informatie
Artikelnummer 100232fr
Lengte van de Spa 213 cm
Breedte van de Spa 213 cm
Hoogte van de spa 91 cm
Aantal Personen 5 Personen
Aquarolling Massage Ja
Kuipconstructie Meervoudig Gelaagd
Onderhoudsvrije Omkasting Ja
Aantal LED Lights in Hoekpanelen 2
StarBrite LED Onderwaterverlichting Ja
Aantal Zitplaatsen 2 zitplaatsen, 1 lounge en een 2 persoons wave bank
Aantal Actieve Hydrotherapie Jets 78
Totaal Aantal Jets 70
Aantal Air Jets 8
Aantal Bedieningen Luchttoevoer 3
Ozon Oxidatiesysteem voor Schoner Water Ja
Water Fontein Ja
Water Afvoer Ja
Aantal Hoofdsteunen 4 luxe hoofdsteunen
Filtratiesysteem Programmeerbaar Filtratiesysteem
Verwarmingssysteem Balboa
Aromatherapie Ja
Aantal LED-Lights 35
Audio System met IPOD Docking Station Ja
TV/DVD Audio Systeem Nee
Speakers 2 x Built-in Speakers
Pomp 1 3,0 HP
Pomp 2 3,0 HP
Pomp 3 Airblower
Pomp 4 Circulatiepomp
Pomp 5 N.V.T.
Pomp 6 N.V.T.
Pomp 7 N.V.T.
Pomp 8 N.V.T.
Filtratie 1/4 HP
Bedieningssysteem Balboa
Verwarmingssysteem 3,0 KW
Watercapaciteit 1490 Liter
Droog Gewicht 390 kg
Gevuld Gewicht 1880 kg
Isolatie 3-voudig gelaagde Thermische Isolatie
Elektrische Vereisten 240 V 20 Amp
adwords_grouping Nee
EAN-Code Nee
Merk Passion
Beter alternatief?
Dichtstbijzijnde Dealer
Vraag nu naar uw dichtstbijzijdede geautoriseerde Passion Spas Dealer. Vul het onderstaande formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Dichtstbijzijnde Dealer

* Verplichte velden