Gratis Optiepakket!

TIJDELIJK GRATIS optiepakket bij de Passion Spa Relax

Passion Spas is al ruim 20 jaar in Nederland en dat is reden voor een feestje! Tijdelijk krijgt u daarom gratis een optiepakket op de Passion Spa modellen.

Het geïntegreerde Optiepakket bevat:

  • Airblower + Jets
  • Stainless RVS jets
  • Led verlichting en led-achtergrond in kussentjes
  • Waterval met Led verlichting
  • Aromatherapie
  • Corner verlichting
  • Energiezuinige circulatiepomp
  • Balboa Controller

Airblower + Jets

Uw Air Blower system kan zorgen voor een uniek masserend gevoel te doen ervaren zowel ontspanning. In tegenstelling tot de meeste andere spa's die koude lucht trekken van buitenaf, komt de warme lucht uit de verwarmde lucht ruimte onder de spa.

Stainless RVS jets

Voor een luxe uitstraling bieden wij stainless RVS jets. stainless RVS jets en Therapie Air jets is beduidend beter bestand tegen schade als gevolg van verschillen in waterchemie dan roestvrij, en is uiterst duurzaam. Stainless RVS jets voor een verfijnde en luxe afwerking.

Led verlichting en led-achtergrond in kussentjes

De bijzondere sfeer in de nacht-verlichting. De beste spa voor 's nachts plezier van de spa verlichting. De veelkleurige led verlichting kun je individueel instellen, kussens en waterpartij-naar uw favoriete mix van kleuren te genieten beheersen. Om echt te ervaren hoe bijzonder de spa-verlichting kan worden zie de video

Waterval met Led verlichting

De aanblik en het geluid van stromend water kan buitengewoon rustgevend, dat is de reden waarom innovatieve waterlopen zijn opgenomen op de meeste modellen. Ze kunnen worden genoten in "rust-stand" of met de spa jets geactiveerd. waterpartij zorgt voor een zachte stroming van het water, verlicht met een multi-color LED-licht. Een verrijkte ontspannen ervaring te creëren. Deze eigenschappen maken ook een visueel statement - het omzetten van uw spa in een stuk van functionele kunst en uw achtertuin in een rustige oase!

Aromatherapie

De spa is uitgerust met een aromatherapie systeem dat geparfumeerde lucht introduceert rechtstreeks in de spa. Onze unieke aromatherapie jerrycans vrijlating geur bij het openen en kan worden uitgeschakeld wanneer niet in gebruik. De combinatie van geur stimulatie en hydrotherapie is krachtig en rustgevend voor lichaam en geest

Corner verlichting

Met dezelfde afmetingen als de Refresh Spa, de Relax Spa bevat twee full-sized ligstoelen plus 3-kuipstoelen. Relax en geniet van het gesprek met familie in vrienden terwijl in uw Relax Spa ligt. Alle Passion Spas zijn voorzien van een walk-over veiligheids cover die extra dik is voor maximale energie-efficiëntie. Geen enkele andere spa biedt zo veel standaard energiebesparende functies dan Passion Spas.

Energiezuinige circulatiepomp

DE ENERGIE ® SPA Unieke eigenschappen op elke spa maken ze energie-efficiënt, zodat u kunt genieten van lagere maandelijkse operationele kosten. De circulatiepomp circuleert voortdurend spawater met minder energie te bedienen dan een 40-watt gloeilamp. Krachtige WaveMaster ® jet pompen zijn toegewijd aan het voeden van de jets en worden alleen geactiveerd als u ze nodig hebt. Elk model is volledig geïsoleerd, voorzien van meerdere lagen van hoge dichtheid, polyurethaanschuim - hetzelfde materiaal dat wordt gebruikt voor commerciële diepvriezers isoleren. Schijnwerpers Collection modellen hebben innovatieve FiberCor ™ isolatie, die de behuizing volledig opvult tot een dichtheid die groter is dan 4 keer de ½ kg schuim gebruikt op de meeste spa. Wij produceren al onze spa beslaat zorgen voor een custom-fit en een goede afdichting te vergrendelen in warme lucht. Elke hoes is voorzien van een dichte kern van schuim met een hoge R-waarde voor isolatie. Het SmartJet ® systeem kunt u direct de macht aan de specifieke groep jets die u kiest wat betekent minder pk's nodig is en minder energie wordt verbruikt. We ontwerpen onze eigen verwarming om de overdracht van warmte naar het water voor maximale efficiëntie te maximaliseren. Onze gepatenteerde pomp lijkwade brengt warmte van het technisch compartiment aan het water, met behulp van pomp stroomt warmte om waterkoeling te minimaliseren en het energieverbruik te verminderen. Alle modellen zijn voorzien van dimmer-gestuurde LED-lampen die minder energie gebruiken dan een standaard gloeilamp.

Balboa Controller

Water is schoonheid. Water is leven. Tenminste, dat is wat we denk bij Balboa. Als gevolg hiervan zijn wij toegewijd aan innovatie en het veranderen van de manier waarop je omgaat met water, terwijl op hetzelfde tijd brengen spannende nieuwe technologische innovaties en benaderingen van hydrotherapie. Er jonger uit. Zich beter voelt. Verhoog je geluk, allemaal met Balboa